I august 2016, vandt Morten Priisholm talentkonkurrencen Brand New, på "Copenhagen Watch and Jewellery Show" i Danmark for en imponerende, stor steampunk-inspireret signetring. Motivationen for at vælge Morten Priisholm som vinder, var baseret på kriterier som innovation, kommercielt potentiale og X-faktor. Hans kombination af traditionelt håndværk med nye teknikker og materialer, med et dristigt maskulint udtryk, blev fremhævet af konkurrencens jury.

Signetringen, som Morten Priisholm vandt konkurrencen med, er lavet af sølv med urdele i 14 karat guld, en smaragdskåret granat, 0,03 karat grønne diamanter og 0,02 karat champagnefarvede diamanter. ”Det allerførste smykke til mænd, jeg lavede, var sat med en granat, og da jeg fik muligheden for at købe reservedele fra en urmager for et par år tilbage, ville jeg kombinere de to verdener”, sagde Morten Priisholm fra podiet, da han accepterede sin pris.

 

Prinsesse Marie visiting Priisholm Handcrafted to talk about men's Jewellery- Picture from Billed Bladet

 

Ud over titlen, modtog Priisholm Handcrafted en gratis messestand til "New Nordic" 2017 og havde fornøjelsen af at møde den danske prinsesse Marie.

January 13, 2019 — Morten Priisholm